-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Krydrede skaldyr
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 200 g ægnudler
- 1/2 dåse kokosmælk light
- 1-2 dl grøntbouillon
- 1-2 spsk grøn karrypasta – eller efter smag
- salt, evt. peber
- 200 g sukkerærter
- 200 g store rejer
- 200 g dampede kammuslinger
- lidt limesaft
- frisk mynte
- 1 stk citrongræs.
- 1 pakke naan-brød – gerne fuldkorns.
Sådan gør du
- Kog, afdryp og hold nudlerne varme. Varm kokosmælk og bouillon igennem og smag den til med grøn karrypasta samt salt og evt. peber efter behag. Læg sukkerærter, rejer og kammuslinger i saucen og lad den snurre ved svag varme et par minutter. Smag til med limesaft og mynte og bland nudlerne med den lækre sauce. Drys med fintsnittet citrongræs og servér med lunt naan-brød.
- TIP: Skaldyrene kan også serveres på spyd til nudlerne vendt med den krydrede sauce og sukkerærter