-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Lækre lune kaneltvists
Lune hjemmebagte kaneltvists er perfekte til eftermiddagsteen.

KANELTVISTS
Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(12 stk.)
1 dl mælk
25 g gær
3 æg
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
ca. 350 g hvedemel
1 spsk. kanel
50 g lyst sukker
100 g blødt smør
ca. 50 g hvedemel
1 æg til pensling
1. Hæld mælken i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt æg, salt og sukker, og ælt melet i dejen lidt ad gangen. Rør godt i dejen, til den er smidig og elastisk.
2. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 2 timer – den skal hæve til dobbelt størrelse.
3. Rør kanel med sukker. Ælt smørret i dejen lidt ad gangen, sammen med resten af melet. Er dejen for fugtig, tilsættes lidt mere mel.
4. Del dejen i 12 aflange stykker. Sno dem let som en spiral, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
5. Tænd ovnen på 200 grader. Pensl med sammenpisket æg, og drys med kanelsukker. Bag brødene i ca. 15 min. Afkøl bollerne på en bagerist.
► SE OGSÅ: Hjemmebagte rustikke snobrød med kerner
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle