-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lammehals med ramsløgsbouillon
Ingen påske uden lam. Lammehals bliver utrolig mør, når den får lov at simre, og så kan denlaves i god tid i forvejen.
Ingredienser
- 4 persillerødder
- 4-5 spsk koldpresset rapsolie
- 2 løg
- 2 gulerødder
- ½ knoldselleri
- 1 lammehals, i 8 stykker
- 3 fed hvidløg
- 5 dl rødvin
- 5 dl kyllingbouillon
- 1 stor håndfuld ramsløg
- citronsaft
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du:
- Persillerødder:
- Skær 2 af rødderne ud i 8 pæne stykker. Kog dem i letsaltet vand i 5 min, til
- de er møre, og grill dem på en pande lige inden servering.
- Kog de 2 resterende persillerødder i vandet, til de er meget møre. Blend
- dem til en glat puré med lidt af kogevandet. Smag til med salt, peber og
- rapsolie.
- Lammehals:
- Skræl og skær løg, gulerødder og selleri i grove tern.
- Brun kødet på alle sider på en pande i lidt olie. Tag det af panden, og steg
- så suppeurterne i 5 min. Tilsæt hvidløg, sautér i 2 min, og hæld vin på. Kog
- i 10 min, tilsæt bouillonen, og braisér ved svag varme med stille bobler i ca.
- 2 timer. til kødet er mørt. Tag kødet op. Kog sky med urter ind til 3 dl. Blend
- sky og udkogte urter med ramsløg til en grøn og glat sauce. Smag til med
- citronsaft, salt og peber.
- Varm lammehalsen op i saucen, og servér straks med de grillede persillerødder
- og pureen.