-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Marmoreret brownie
Hvordan kan man beskrive en lækkerbisken? Chokolade kagefans bager den bare og nyder, også uden forklaring.
Mamoreret brownie
Ca. 30 stk.
Mørk dej:
200 g mørk chokolade, 70%
125 g blødt smør
300 g rå rørsukker
3 store æg
4 spsk kakaopulver
150 g mel
1 tsk bagepulver.
Annonce
Lys dej:
200 g hvid chokolade
125 g blødt smør
200 g sukker
3 store æg
150 g mel
1 tsk bagepulver.
Beklæd en firkantet lille bradepande, som rummer ca. 1½ l, med tilklippet bagepapir. Smelt chokoladen, tilsæt det bløde smør og lad det smelte heri.
Rør sukker, de sammenpiskede æg, kakaopulver, mel og bagepulver i, og hæld denne mørke dej i den forberedte form.
Den lyse dej tilberedes på samme måde og hældes oven på den mørke dej. Træk en træpind eller gaffel gennem de to dejlag, og bag kagen i en 150-160 grader varm ovn i ¾-1 time. Kagen skal være lidt svampet indeni.