-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Nudler med rejer og jordnøddedressing
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
- Fedt:14 %
- Kulhydrat:61 %
4
Ingredienser
- Dressing
- 5 spsk jordnøddesmør
- 5 spsk sojasauce
- 1 spsk sambal oelek
- 2 spsk flydende honning
- 2 spsk limesaft
- ½ spidskål, ca. 250 g
- ¼ selleri, ca. 150 g
- 2 store gulerødder
- 2 porrer
- 200 g fuldkornsnudler
- 400 g rejer
- Tilbehør
- 2 håndfulde frisk koriander
Sådan laver du nudler med rejer
- 1. Rør jordnøddesmør, sojasauce, sambal oelek, honning, limesaft og ¾ dl vand sammen.
- 2. Skræl og skyl alle grønsagerne og skær dem i lange tynde strimler. Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Kom grønsagerne i vandet, kog dem hurtigt op og tag dem op med en hulske.
- 3. Kog derpå nudlerne i det samme vand, og hæld dem i en sigte, når de er færdige. Kassér vandet. Kom jordnøddedressingen i gryden og lun den lidt. Vend nudler, grønsager og rejer grundigt sammen med dressingen. Spæd eventuelt med lidt vand, hvis det virker tørt. Drys med frisk koriander, så snart retten er varmet igennem – og servér den straks.