SPONSORERET indhold
2 x dip til gæster
Stil lækre dips frem med kølig hvidvin, og lad gæsterne selv forsyne sig.
6
Ingredienser
Artiskokdip
1 dåse artiskokhjerter i kvarte
2 spsk semidried tomater i olie
1 citron, saft og revet skal heraf
1 bundt bredbladet persille
2 dl olivenolie
Rødbededip
300 g rødbeder
2 dl græsk yoghurt 10 %
6 spsk olivenolie
Purløg
Havsalt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Artiskokdip
- Dræn artiskokhjerterne, og skær dem groft ud. Hæld de groftskårede artiskokhjerter op i en hurtighakker.
- Tilsæt groft skårede semidried tomater i olie.
- Riv skallen af citronen, og pres saften i.
- Tilsæt persilleblade. Blend det hele med olivenolie.
- Tilsæt mere olie, hvis konsistensen er for tør − den skal være blød og lind.
Rødbededip
- Tænd ovnen på 200 g. Skrub rødbederne rene, og læg dem i en bradepande med 2 dl vand.
- Dæk bradepanden til med alu-folie. Bag rødbederne møre i en time til halvanden.
- Brug handsker for at undgå røde hænder! Gnid skallen af rødbederne.
- Hak dem groft, og blend til en ensartet masse i en hurtighakker.
- Rør yoghurt og olivenolie i. Smag til med havsalt og peber.
- Servér dips'ene med ristet rugbrød til.
PRØV OGSÅ: Forret - Blåmuslinger med æbler og jordskokker