
SPONSORERET indhold
Asparges-salat med chili, feta og krydderurter
Asparges betyder unge skud og er dermed indbegrebet af forårsmad.
4-6 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
1 bundt grønne asparges
½ radicchio
½ rødløg
1 fed hvidløg
½ citron, saften heraf
3-4 spsk olivenolie
chili efter smag og behag
½ bakke rucola
½ bundt kørvel
½ bundt basilikum
100 g feta f.eks. gedeostfeta.
Sådan laver du asparges-salat:
- Knæk den træede del af de grønne asparges. Skær aspargesene i tynde aflange stykker.
- Skær radicchioen i grove stykker, og pil og hak rødløg i små tern. Pil og pres hvidløget.
- Bland citronsaft, olivenolie, rødløg, hvidløg og chili sammen. Vend dressingen sammen med grønne asparges, radicchio og rucola.
- Anret det på et fad eller i en skål, og drys med kørvel, basilikum og små stykker fetaost, for eksempel gedefeta.
TIP: Hvis du vil have en mere mættende version af denne salat kan du komme lidt kogt, sort quinoa i salaten.