
SPONSORERET indhold
Blommetrifli
Brug bare pulver til cremen, så behøver du ikke tænke på æg eller salmonella, og smagen er o.k.
4 pers.
Ingredienser
Blommetrifli
4 personer
½ port. ovnkogte blommer (se opskrift her)
4-8 savoyardi (ladyfingers)
Creme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
vaniljesukker
- Rør cremen sammen ved at piske æggeblommerne hvide og luftige med 3 spsk. sukker.
- Bland dem med 2½ dl piskefløde, der er pisket til skum, og krydr med vaniljesukker.
- Anret kager, blommer, lidt saft og al cremen i portionsglas og server straks.
Tip
Du kan evt. snyde lidt og bruge færdig kagecreme, så skal du blot blande 2 spsk. koldrørt kagepulver med 2 dl sødmælk.