Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Blommetrifli
Foto: Mikkel Adsbøl

Blommetrifli - opskrift fra Hendes Verden

Blommetrifli

Brug bare pulver til cremen, så behøver du ikke tænke på æg eller salmonella, og smagen er o.k.

4 pers.
Print

Blommetrifli 

4 personer


½ port. ovnkogte blommer (se opskrift her)
4-8 savoyardi (ladyfingers)

Creme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
vaniljesukker

  1. Rør cremen sammen ved at piske æggeblommerne hvide og luftige med 3 spsk. sukker. Bland dem med 2½ dl piskefløde, der er pisket til skum, og krydr med vaniljesukker.
  2. Anret kager, blommer, lidt saft og al cremen i portionsglas og server straks.

Tip

Du kan evt. snyde lidt og bruge færdig kagecreme, så skal du blot blande 2 spsk. koldrørt kagepulver med 2 dl sødmælk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert