Blommetrifli
Foto: Mikkel Adsbøl

Blommetrifli - opskrift fra Hendes Verden

Blommetrifli

Brug bare pulver til cremen, så behøver du ikke tænke på æg eller salmonella, og smagen er o.k.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 pers.

Blommetrifli 

4 personer


½ port. ovnkogte blommer (se opskrift her)
4-8 savoyardi (ladyfingers)

Creme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
vaniljesukker

  1. Rør cremen sammen ved at piske æggeblommerne hvide og luftige med 3 spsk. sukker.
  2. Bland dem med 2½ dl piskefløde, der er pisket til skum, og krydr med vaniljesukker.
  3. Anret kager, blommer, lidt saft og al cremen i portionsglas og server straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Du kan evt. snyde lidt og bruge færdig kagecreme, så skal du blot blande 2 spsk. koldrørt kagepulver med 2 dl sødmælk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Trifli og Blommer