Boghvedeknas med yoghurt og frugt

Foto: Anders Schønnemann En lækker dessert til tre

Opskrift med boghvede

Boghvedeknas med yoghurt og frugt

Super nem lille sød dessert eller mellemret. Lav gerne en ordentlig portion af boghvedeknaset.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 3-4 Person(er)
Ingredienser

Knas:
1 dl boghvede
lidt olivenolie
1 dl havregryn
2 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
2-3 spsk flydende honning

Frugt:
1-2 tsk ingefær, fintrevet
3-4 spsk flydende honning
1 honningmelon
3-4 kiwifrugter
1 agurk
200 g grønne, stenfri druer

Yoghurt:
3-4 dl yoghurt
½ stang vanilje, korn heraf
2-3 spsk flydende honning

Sådan gør du

Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved, og rist i yderligere cirka 1 minut. Tilsæt kardemomme, salt og honning, og lad det hele bruse op.
Hæld knaset over på bagepapir, og lad det køle.

Frugt:
Rør ingefær og honning sammen. Skær frugten i mundrette stykker, og vend den med dressingen.

Yoghurt: Rør yoghurten med vanilje og honning. Pak alt hver for dig, og server frugt og yoghurt med knas.

PRØV OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde

PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld

PRØV OGSÅ: Jordbær-hyldeblomst-marmelade med french toast  

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

610x200_woordy_dmjpg.jpg