Boghvedeknas med yoghurt og frugt
SPONSORERET indhold

Boghvedeknas med yoghurt og frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super nem lille sød dessert eller mellemret. Lav gerne en ordentlig portion af boghvedeknaset.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
08. aug. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

Knas:
1 dl boghvede
lidt olivenolie
1 dl havregryn
2 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
2-3 spsk flydende honning

Frugt:
1-2 tsk ingefær, fintrevet
3-4 spsk flydende honning
1 honningmelon
3-4 kiwifrugter
1 agurk
200 g grønne, stenfri druer

Yoghurt:
3-4 dl yoghurt
½ stang vanilje, korn heraf
2-3 spsk flydende honning

Sådan gør du

Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved, og rist i yderligere cirka 1 minut. Tilsæt kardemomme, salt og honning, og lad det hele bruse op.
Hæld knaset over på bagepapir, og lad det køle.

Frugt:
Rør ingefær og honning sammen. Skær frugten i mundrette stykker, og vend den med dressingen.

Yoghurt: Rør yoghurten med vanilje og honning. Pak alt hver for dig, og server frugt og yoghurt med knas.

PRØV OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde

PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld

PRØV OGSÅ: Jordbær-hyldeblomst-marmelade med french toast