
Boghvedeknas med yoghurt og frugt
Super nem lille sød dessert eller mellemret. Lav gerne en ordentlig portion af boghvedeknaset.
Ingredienser
Knas:
1 dl boghvede
lidt olivenolie
1 dl havregryn
2 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
2-3 spsk flydende honning
Frugt:
1-2 tsk ingefær, fintrevet
3-4 spsk flydende honning
1 honningmelon
3-4 kiwifrugter
1 agurk
200 g grønne, stenfri druer
Yoghurt:
3-4 dl yoghurt
½ stang vanilje, korn heraf
2-3 spsk flydende honning
Sådan gør du
Rist boghveden i lidt olivenolie på en varm pande i 4-5 minutter. Kom havre ved, og rist i yderligere cirka 1 minut. Tilsæt kardemomme, salt og honning, og lad det hele bruse op.
Hæld knaset over på bagepapir, og lad det køle.
Frugt:
Rør ingefær og honning sammen. Skær frugten i mundrette stykker, og vend den med dressingen.
Yoghurt: Rør yoghurten med vanilje og honning. Pak alt hver for dig, og server frugt og yoghurt med knas.
PRØV OGSÅ: Opskrift på sunde jordbær-ispinde
PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld