Opskrift på bønnedip og basilikumcreme med grønt
SPONSORERET indhold

Bønnedip og basilikumcreme med grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sund snack med masser af grønt.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
07. aug. 2012 | Mad | ALT for damerne
5

Ingredienser

Bønnedip:

½ dåse kidneybønner

ca. 150 g sorte oliven, drænet vægt

saft fra en halv citron

½ dl kogende vand

lidt frisk finthakket timian

1 fed hvidløg, finthakket

½ tsk salt

frisk chili efter smag.


Basilikumcreme:

100 g feta

1 dl creme fraiche 18 % eller 9 %

ca. 1 dl frisk basilikum, skyllet og tørret

friskkværnet sort peber.

 


Tilbehør:
Friske grøntsager i stave. Eksempelvis gulerødder, bladselleri, agurker, salatblade, peberfrugt mm.


Prøv også gedeosteruller med bagte røde peberfrugter

Sådan laver du bønnedip og basilikumcreme:

Blend bønner, oliven, citron, vand, timian, hvidløg, salt, olivenolie og chili til en cremet dip.


Blend feta og creme fraiche til massen er cremet, tilsæt derefter de hakkede basilikumblade og blend til dippen er cremet og smukt lysegrøn. Smag til med peber.

Server begge dip til de friske, sprøde grøntsagsstave.