
SPONSORERET indhold
Chokoladedessertkage med orange og blommer
Skøn chokoladekage med orangesmag fra revet appelsinskal og Grand Marnier. Den lækre dessertkage serveres med flødeskum og blommer på toppen.
8-10 personer
Ingredienser
250 g smør
250 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
250 g sukker
4 æg
2 spsk. hvedemel
1 dl Grand Marnier
2 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
Pynt:
2 spsk. sigtet kakaopulver
blommebåde og frisk mynte
Tilbehør:
flødeskum, blommer og kiwifrugter
- For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir.
- Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og smelt chokoladen heri. Rør sukkeret i.
- Rør æggene i chokoladeblandingen. Vend hvedemel i chokoladeblandingen. Rør Grand Marnier og appelsinskal i.
- Hæld dejen i formen.
- Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen. Den skal være fugtig og blød i konsistensen.
- Pynt kagen med kakaopulver, lidt blommebåde og mynte. Server kagen med flødeskum, blommebåde og kiwi.