Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på cremet gedeost med rosmarin-grissini
Foto: ALT for damerne Cremet gedeost med rosmarin-grissini

Opskrift på cremet gedeost med rosmarin-grissini

Cremet gedeost med rosmarin-grissini

4
Print

120 g cremet gedeost i aske
3 spsk piskefløde.

100 g durummel
10 g gær
1 dl
1 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
2 tsk hakket rosmarin.

Sådan gør du

Rør ost og fløde sammen og stil det koldt indtil servering.

Opløs gæren i vandet, tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen grundigt. Tilsæt eventuelt mere vand eller mel, hvis dejen trænger til det – den skal være som en god bolledej. Lad dejen hæve 1 time, rul den ud til lange tynde stænger, som du bager sprøde i en 180 grader varm ovn i 8-10 minutter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grissini, Bagning, Brød, Italiensk mad, Forret, Frokost, Tilbehør og Bageopskrifter