Opskrift på fuldkornspasta i tomatsauce
Foto: Andreas Wiking Fuldkornspasta i tomatsauce

Opskrift på fuldkornspasta i tomatsauce

Fuldkornspasta i tomatsauce

printer Print
plate 4 Person(er)

400 g fuldkornspasta
150 g bacon
1 aubergine
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
salt, peber
250 g ricotta
1 bdt frisk basilikum
250 g groft brød med fuldkorn.

Energi pr. person:
780 Kcal
Fedt:
26 %
Protein:
17 %
Kulhydrat:
57 %

Sådan gør du

Kog pastaen al dente som anvist.
Skær baconen i tern, og rist dem sprøde. Læg dem til side, og kassér fedtet.

Skær auberginen i tern, og steg dem næsten møre i olie. Tilsæt hakkede tomater samt bacon, og lad det simre 3-4 minutter.

Smag saucen til med salt og peber, bland med pasta, drys med ricotta samt basilikum, og servér
med lunt brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sovs, Pastaretter, Italiensk mad og Hovedret