Opskrift på fuldkornspasta i tomatsauce
SPONSORERET indhold

Fuldkornspasta i tomatsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g fuldkornspasta
150 g bacon
1 aubergine
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
salt, peber
250 g ricotta
1 bdt frisk basilikum
250 g groft brød med fuldkorn.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    780 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan gør du

Kog pastaen al dente som anvist.
Skær baconen i tern, og rist dem sprøde. Læg dem til side, og kassér fedtet.

Skær auberginen i tern, og steg dem næsten møre i olie. Tilsæt hakkede tomater samt bacon, og lad det simre 3-4 minutter.

Smag saucen til med salt og peber, bland med pasta, drys med ricotta samt basilikum, og servér
med lunt brød.