Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat
Foto: Maria Nørregaard Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Giv kalkunbrystet masser af saft og smag med nødde- og abrikosfyld.

plate 6
printer Print

375 kcal pr portion

40 g hasselnødder
4 tørrede abrikoser
2 spsk pesto
1 helt kalkunbryst, ca. 500 gram
salt og peber
400 g tomater
60 g bladselleri
2 avocadoer
1 håndfuld frisk persille
4 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk grøn pesto
salt og peber
60 g valnødder

Sådan gør du:

1. Hak nødder og tørrede abrikoser, og rør dem sammen med pesto, salt og peber.

2. Skær to dybe snit på langs i kalkunbrystet, og fyld nøddefylder i. Kom stegen i et ildfast fad, og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

3. Del tomaterne, og snit bladsellerien. Hak avocadoen i tern, og persillen groft. Bland det hele sammen.

4. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og kom den over salaten.

5. Pynt med pesto og valnødder, og server sammen med skiver af kalkunkødet.

PRØV OGSÅ Nem wok med æble

Få mere inspiration til lækker slankemad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank

Se, hvad vi ellers skriver om: Kalkun