Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Foto: Maria Nørregaard Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

Giv kalkunbrystet masser af saft og smag med nødde- og abrikosfyld.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)
Ingredienser

375 kcal pr portion

40 g hasselnødder
4 tørrede abrikoser
2 spsk pesto
1 helt kalkunbryst, ca. 500 gram
salt og peber
400 g tomater
60 g bladselleri
2 avocadoer
1 håndfuld frisk persille
4 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk grøn pesto
salt og peber
60 g valnødder

Sådan gør du:

1. Hak nødder og tørrede abrikoser, og rør dem sammen med pesto, salt og peber.

2. Skær to dybe snit på langs i kalkunbrystet, og fyld nøddefylder i. Kom stegen i et ildfast fad, og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

3. Del tomaterne, og snit bladsellerien. Hak avocadoen i tern, og persillen groft. Bland det hele sammen.

4. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og kom den over salaten.

5. Pynt med pesto og valnødder, og server sammen med skiver af kalkunkødet.

PRØV OGSÅ Nem wok med æble

Få mere inspiration til lækker slankemad på ALTfordamerne/opskrifter/sund--slank

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kalkun

610x200_woordy_knap2.jpeg