Fyldte auberginer
SPONSORERET indhold

Fyldte auberginer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækker frokost eller tilbehør.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Fyldte auberginer

 

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet


(2 personer)
1 stor aubergine (eller 2 små)
2 spsk olivenolie
1 rød peberfrugt (i små tern)
150 g fromage frais
1 æg
1 bdt persille
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær auberginen igennem på langs og udhul den med en kniv.
  2. Drys skallerne indvendigt med salt og læg dem med den åbne side nedad på et fad med køkkenrulle.
  3. Hak frugtkødet fint (evt. i en foodprocessor) og steg det 5 min. på en pande med olie.
  4. Tilsæt peberfrugt og lad det stege et par min. mere.
  5. Pisk fromage frais sammen med æg, hakket persille, salt og peber og rør det stegte auberginekød i.