Fyldte auberginer

Foto: Thomas Hergaard

Fyldte auberginer - opskrift fra Hjemmet

Fyldte auberginer

Let og lækker frokost eller tilbehør.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Fyldte auberginer

 

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet


(2 personer)
1 stor aubergine (eller 2 små)
2 spsk olivenolie
1 rød peberfrugt (i små tern)
150 g fromage frais
1 æg
1 bdt persille
salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær auberginen igennem på langs og udhul den med en kniv.
  2. Drys skallerne indvendigt med salt og læg dem med den åbne side nedad på et fad med køkkenrulle.
  3. Hak frugtkødet fint (evt. i en foodprocessor) og steg det 5 min. på en pande med olie.
  4. Tilsæt peberfrugt og lad det stege et par min. mere.
  5. Pisk fromage frais sammen med æg, hakket persille, salt og peber og rør det stegte auberginekød i.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Aubergine, Vegetarisk og Tilbehør