Opskrift på grillkylling med lakrids og salat
SPONSORERET indhold

Grillkylling med lakrids og salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillet kylling med lakrids er et hit, især når den kan komme på en udendørsgrill.

Af: Lakrids by Johan Bülow Foto: Line Thit Klein
12. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 kyllingebryster
4tsk lakridspulver, f.eks. Raw Liquorice Powder by Johan Bülow
salt
peber
4 tsk lakridssirup, f.eks. Sweet Liquorice Syrup by Johan Bülow.

Tilbehør: flute og en god salat

Sådan laver du grillkylling med lakrids

Massér kyllingebrysterne med lakridspulver, salt og peber, og lad dem trække i ca. en halv time, imens grillen bliver klar. Lige før kyllingebrysterne grilles, lægges en tsk. lakridssirup ovenpå kyllingebrysterne,

(siruppen smelter selv ud). Grill kyllingebrysterne til de er gennemstegte og nyd dem med en kølig lakrids stout, frisk salat og et groft flute.


Se også opskrift på Mojito med hindbær og lakrids.