suppe og Crostini
SPONSORERET indhold

Grøn suppe og Crostini

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kold, smuk og læskende − lige til at lade sig forføre af! Samt Crostini Med persillepesto og gedeost.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
21. sep. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Suppe:
3 dl grøntbouillon
125 g grønne ærter
½ dl fraiche 9%
et par kviste frisk mynte
1 kvist frisk estragon
salt, hvid peber

Persille pesto:
1 bdt persille
1 spsk pinjekerner
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 tsk balsamico + 1 spsk vand
salt, peber
50 g smuldret gedeost eller
4 mini-mozzarellaer

Sådan gør du:

Suppe: Bring bouillonen i kog, kom ærterne i og kog dem 2-3 minutter. Afkøl og blend ærtebouillonen med fraiche, mynte, estragon samt salt og peber. Fordel i små glas og pynt evt. med frisk mynte.

Crostini: Rist brødskiverne. Blend persilleblade, pinjekerner og hvidløg med olivenolie samt balsamico og en smule vand til en tyk pasta. Smag til med salt og peber. Smør brødskiverne med persillepestoen og læg smuldret gedeost på toppen eller skær mini-mozzarellaerne halvt igennem, før de lægges på brødene.


Tips:
Lav suppen og pestoen dagen i forvejen.