Opskrift på grøntsagswok med savojkål
SPONSORERET indhold

Grøntsagswok med savojkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
14. okt. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
3 | Total: 20 min

Ingredienser

200 g nudler
½ savojkål
1 rød peberfrugt
2-3 gulerødder
1½ spsk vindruekerneolie
1 rødløg, skåret i tynde skiver
1½ tsk chili, finthakket
1 spsk ingefær, fintrevet eller hakket
½ bakke bønnespirer
½ dl Tamari-soja
1 lime, saften heraf
2 spsk østerssauce
evt. persille eller koriander, grofthakket
1 lime skåret i både
evt. lidt chiliolie.

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem.
Snit savojkål og peberfrugt i tynde strimler. Skæl gulerødderne og snit dem ligeledes i strimler.

Opvarm en wok. Kom olie heri og steg løg, chili og ingefær 1-2 min. Tilsæt kål, peberfrugt og gulerod og steg videre nogle minutter. Kom de kogte nudler og bønnespirer herved og bland det godt rundt. Krydr med soja, limesaft, lidt østerssauce og evt. persille eller koriander.

Anret nudlerne med et stykke lime og evt. med chiliolie for at tilsætte noget ekstra krydderi.

Tip: Tilsæt evt. oksekød eller kylling i strimler og steg dem sammen med løg, chili og ingefær i begyndelsen.