Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Foto: VKstock images

Hvide brownies fra Emmerys

Emmerys hvide brownies er en af deres signaturkager, og nu kan du lave den saftige brownie hjemme i dit eget køkken


HVID BROWNIE

(10-12 stykker)

100 g smør
300 g flormelis
3 æg
170 g hvedemel
300 g hvid chokolade, hakket
150 g mandler
80 g appelsinpasta (se opskrift herunder) 
revet skal af 1 appelsin 
1. Rør smør og flormelis let sammen, det må ikke piskes luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt. 
2. Vend hvedemel, hvid chokolade, mandler, appelsinpasta og revet appelsinskal i, og rør forsigtigt dejen sammen. 
3. Fordel dejen i en lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen ved 160 grader i 40-45 minutter. Lad den køle af i formen på en bagerist, og skær den i 10-12 stykker. 
4. Dejen kan også fordeles i små muffinforme og bages i ca. 20-25 minutter ved 160 grader. 

Appelsinpasta
(Ca. ½ l)
600 g økologiske appelsiner 
200 g rørsukker 
lidt atamon 
1. Vask appelsinerne, og skær enderne af. Skær appelsinerne i skiver, og blend dem. 
2. Kom de blendede frugter og rørsukker i en gryde, og bring det i kog under omrøring. Kog massen ind til en tyk pasta; det tager 15-30 minutter. 
3. Lad pastaen køle af, og den er klar til brug. Pastaen kan holde sig tre måneder på køl i et tætlukket glas, der er skyllet i lidt atamon.

TIP: Den hvide brownie får en fantastisk smag, hvis du bruger en virkelig god hvid chokolade.

► SE OGSÅ: Emmerys citronmåne
► SE OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie
► SE OGSÅ: Hjemmelavet granola fra Emmerys

Se, hvad vi ellers skriver om: Brownie