Opskrift på hvidkålssalat med kokos-chutney og koriander
SPONSORERET indhold

Hvidkålssalat med kokos-chutney og koriander

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har hvidkålen fået et eksotisk strejf med kokos, koriander og chili.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
06. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g hvidkål ( ½ lille hvidkålshoved)
1 tsk harissa eller anden chilipasta
saften af 1 lime
lidt salt og ½ tsk sukker
1-1½ tsk hel spidskommen
2 dl kokoschipsflager
1½ dl lyse rosiner
2 spsk æbleeddike
1 spsk finthakket mynte
lidt salt
½ bundt koriander, grofthakket

Tilbehør: brød

Sådan laver du hvidkålssalat

Snit hvidkålen fint. Rør harissa sammen med limesaft, lidt salt og sukker. Rist spidskommen på en tør pande et kort øjeblik til det begynder at dufte skønt – tag det af panden og lad det afkøle. Bland hvidkålen sammen med harissa-marianden.

Bland kokos, rosiner, æbleeddike, mynte, salt og frisk koriander sammen i en skål. Og vend hvidkålen sammen med den friske kokoschutney.

Salaten smager skønt og krydret – server den som en vegetarisk frokostsalat sammen med brød eller spis den som tilbehør til kylling, lam eller fx grillet fisk.