Hytteost-blinis

Hytteost-blinis - opskrift fra Hjemmet

Hytteost-blinis

Små fine blinis, der kan laves i god tid og lunes, når de skal bruges. Du kan også lave en stor portion til fryseren.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Blinis:
75 g hytteost
1 æg
15 g mel
1 tsk blå birkes
salt og peber
1 tsk DDV-plante 70 (til stegning)
Tomatsalat:
150 g tomater (finthakkede)
lidt frisk basilikum (hakket)
10 g olie
1 spsk balsamicoeddike
salt og peber
150 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Bland alle ingredienserne til blinis sammen til en lind dej.
  2. Varm fedtstoffet på en pande, læg dejen i små klatter og steg dem på begge sider ved middelvarme, til de er gyldne.
  3. Bland tomaterne med basilikum, olie og eddike. Krydr med salt og peber.
  4. Servér de små blinis med yoghurten og tomatsalaten på.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
    Køb bogen - klik her


star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Blinis, Kalorielet og Forret