Italiensk æggekage
SPONSORERET indhold

Italiensk æggekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig nem opskrift med æg.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
07. mar. 2013 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 stor rød peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
6 æg
1 dl mælk
50 g revet parmesanost
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
peber
1 spsk. olivenolie til stegning
Pynt: 125 g (rå vægt) sprødstegt bacon og persille
Tilbehør:
fuldkornsbrød og salat f.eks. med appelsinskiver og snittet forårsløg

1. Skær peberfrugterne i tern. Hak løget. Hak hvidløgsfedet fint. Svits peberfrugter, løg, og hvidløg i 1 spsk. olivenolie på en pande til det er blødt, men ikke har taget særlig farve.

2. Pisk æg, mælk, parmesanost, oregano, salt og peber og sammen. Vend de stegte grønsager heri. Varm 1 spsk. olivenolie op på en slip let pande. Kom æggemassen på.

3. Steg æggekagen, til den er fast ved svag varme ca. 20-25 min. Lad æggekagen glide ud på et stort grydelåg. Læg panden over, og vend den over på panden, nu med den ustegte side nedad. Steg æggekagen ca. 10 min. på denne side.

4. Pynt med bacon og evt. lidt friske tern af peberfrugt.