Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
300 g hakket kalvekød
3 spsk durummel
olie/smør
400 g friske rosenkål
1 lille løg (finthakket)
15 g smør
1 spsk mel
2 dl mælk
muskatnød, salt og peber
1 dl cremefraiche 18%
Tilbehør: kogte kartofler
- Rens rosenkålene og kog dem 8 min. i letsaltet, kogende vand.
- Steg løgene bløde og blanke i smør og rør melet i. Tilsæt mælk og kog sovsen igennem under omrøring 5-10 min.
- Smag til med revet muskatnød, salt og peber og tilsæt cremefraiche og de afdryppede rosenkål. Varm igennem under omrøring.
- Ælt det hakkede kød sammen med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer. Vend dem i durummel og steg på en pande med olie og smør ca. 5 min. på hver side.
- Tag dem af panden og servér med stuvede rosenkål og kogte kartofler.