Kødsovs med bacon og oliven
Man kan sagtens spise kødsauce uden pasta til. Her har vi erstattet med sunde grønne bønner, men hvis børnene ikke kan leve uden, kan du koge en portion spaghetti ved siden af.
Ingredienser
Kødsovs med bacon og oliven
50 g bacon i tern
1 tsk karry
2 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
600 g hakket oksekød
1 dåse tomatpure
4 soltørrede tomater, skåret i strimler
50 g oliven med mandler, hakkede
400 g grønne bønner, friske eller fra frost
2 spsk pesto
50 g parmesan
Sådan laver du kødsovs med bacon og oliven
1.Svits baconen i karry. Tilsæt olien, løg og hvidløg, og lad det simre under låg i nogle minutter.
2.Tilsæt det hakkede kød, og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Rør løbende.
3.Kom nu tomatpure, soltørrede tomater og oliven ved, og lad kødsovsen simre i 5 minutter.
4.Damp bønnerne under vand nogle minutter.
5.Server kødsovsen sammen med bønnerne, toppet med pesto og flager af parmesan.
PRØV OGSÅ: Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter