
Kotelet med wokgrønt
Rart i en fart.
4
Ingredienser
- 4 skaftekoteletter a 125 g
- olie til stegning
- salt, peber
- wok:
- 2 tsk sesamolie
- 1 courgette i stave
- 1 udkernet, groftskåret grøn peber
- 125 g sugarsnaps
- 1 udkernet, fintsnittet grøn chili
- 1-2 lime i halve
- 1 bdt. snittede forårsløg
- ½ dl oystersauce
- mynte & koriander
- 300 g fuldkornsspeltbrød
- Sådan gør du: Brun koteletterne på begge sider, drys salt og peber på, og steg videre ved jævn varme i 2-3 minutter på hver side efter tykkelse. Tag dem af panden, og hold dem varme. Kom sesamolie i panden, tip alle grønsagerne i, og steg dem under omrøring i 2-3 minutter. Smag til med salt, peber, oystersauce samt mynte og koriander. Server koteletterne med wokgrønt og fuldkornsbrød. ^
- ● ● ● Energi pr. person: 440 kcal, fedt 30%, protein 29%, kulhydrat 41%