Kotelet med wokgrønt
SPONSORERET indhold

Kotelet med wokgrønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rart i en fart.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
10. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 skaftekoteletter a 125 g
olie til stegning
salt, peber
wok:
2 tsk sesamolie
1 courgette i stave
1 udkernet, groftskåret grøn peber
125 g sugarsnaps
1 udkernet, fintsnittet grøn chili
1-2 lime i halve
1 bdt. snittede forårsløg
½ dl oystersauce
mynte & koriander
300 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du: Brun koteletterne på begge sider, drys salt og peber på, og steg videre ved jævn varme i 2-3 minutter på hver side efter tykkelse. Tag dem af panden, og hold dem varme. Kom sesamolie i panden, tip alle grønsagerne i, og steg dem under omrøring i 2-3 minutter. Smag til med salt, peber, oystersauce samt mynte og koriander. Server koteletterne med wokgrønt og fuldkornsbrød. ^

● ● ● Energi pr. person: 440 kcal, fedt 30%, protein 29%, kulhydrat 41%