Kylling med gremolata
SPONSORERET indhold

Kylling med gremolata

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den dejligste ret med masser af smag og duft fra de friske krydderurter. Smager af sol og sommer og giver dig tilmed en masse gode mineraler.

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

1 kyllingebryst

Gremolata:
1 bundt mynte
2 fed hvidløg
Skal og saft af 1 citron

Sådan gør du

Steg din kylling på en pande i meget lidt fedtstof. Hak mynte og hvidløg fint sammen, og kom den revne skal og saft over.

Pynt efterfølgende kyllingen med halvdelen af den nyhakkede gremolata. Gem den anden halvdel i køleskabet.

Servér kylling og gremolata med dit yndlingsgrønt. Vi har valgt radiser, blomkål og asparges, som alle er meget lave på kalorier.

PRØV OGSÅ: Marrokansk kylling

PRØV OGSÅ: Kylling i riesling med bacon og svampe

PRØV OGSÅ: Kalvehaler med gremolata