Kylling med gremolata
Foto: Andreas Wiking Kylling med gremolata

Kylling med gremolata

Kylling med gremolata

Den dejligste ret med masser af smag og duft fra de friske krydderurter. Smager af sol og sommer og giver dig tilmed en masse gode mineraler.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 Person(er)

1 kyllingebryst

Gremolata:
1 bundt mynte
2 fed hvidløg
Skal og saft af 1 citron

Sådan gør du

Steg din kylling på en pande i meget lidt fedtstof. Hak mynte og hvidløg fint sammen, og kom den revne skal og saft over.

Pynt efterfølgende kyllingen med halvdelen af den nyhakkede gremolata. Gem den anden halvdel i køleskabet.

Servér kylling og gremolata med dit yndlingsgrønt. Vi har valgt radiser, blomkål og asparges, som alle er meget lave på kalorier.

PRØV OGSÅ: Marrokansk kylling

PRØV OGSÅ: Kylling i riesling med bacon og svampe

PRØV OGSÅ: Kalvehaler med gremolata

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Louise Bruun, Kylling og Sund aftensmad