Kyllingebryst med lakridssirup og ananassalat
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst med lakridssirup og ananassalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: ca. 35 min.
Fryse-egnet uden salat
Ingredienser:
4 stk. kyllingebryst (evt. med vingespids og uden skind)
Lakridssirup:
1½ spsk lakridsrodspulver (ca. 15 g)
½ dl sojasovs
2 spsk flydende honning
1 lille frisk chili (finthakket)
Salat:
1 salathoved (f.eks. krølsalat)
½ frisk ananas (skrællede stykker)
2 spsk soltørrede tranebær
1 spsk olie
Tilbehør:
ris eller brød

  1. Lakridssirup: Rør lakridspulver sammen med sojasovs, honning og chili.
  2. Læg kyllingestykkerne på et stykke bagepapir i en bradepande og smør siruppen på alle sider af kødet.
  3. Sæt fadet i midten af en kold ovn og tænd på 175 grader. Steg ca. 35 min., til kødet er lige netop gennemstegt.
  4. Skær kyllingebrysterne i halve. Bland salatblade med ananasstykker, tranebær og olie. Anret salaten med kødet på et fad. Server med kogte ris eller brød.