Lækre Rasmus Klumps panderkager
SPONSORERET indhold

Lækre Rasmus Klump pandekager

Stakkevis af pandekager på Rasmus Klump-maner vækker glæde hos børnene, deres venner og naturligvis de voksne.

Af: Lone Kjær Foto: Columbus Leth
15. jan. 2015 | Opskrift | BoligLiv

Rasmus Klump pandekager
Tid: ca. 15 min. plus hvile- og bagetid 
(Ca. 16 stk.)
300 g hvedemel
2 tsk. kardemomme
25 g sukker
6 æg
7 dl sødmælk
smør til bagning

Tilbehør: F.eks. chokonøddecreme, marmelade og flødeskum

1.  Kom hvedemel, kardemomme og sukker i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør dejen lind med mælken. Lad dejen hvile ca. ½ time.

2.  Smelt smørret på en varm pande med slip let-belægning, og bag pandekagerne på hver side, til de er gyldne.  Server pandekagerne lune med tilbehør.

Anbefalet til dig