SPONSORERET indhold
Lammeculotte med ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør
4
Ingredienser
1 lammeculotte
1 spsk karry
1 spsk spidskommen, stødt
2 løg skåret i kvarter
1 stort dansk madæble skåret groft
1 sød kartoffel skåret i grove skiver
½ knoldselleri, skåret i grove stykker
saft af en citron
50 g smør
havsalt.
Sådan gør du
Rids lammeculotten i fedtet og kom halvdelen af krydderierne på – brug gerne dine fingre, så du kan gnubbe alle de dejlige sager godt ind. Læg den i et stort ildfast fad og fordel alle grøntsagerne rundt om culotten. Drys med resten med resten af krydderierne og fordel smørret i små stykker på alle grøntsagerne. Kom citron over og sæt fadet i en varm ovn på 180 grader i ca. 1 time.
Spis en frisk salat til og du har et fantastisk måltid.