Opskrift på lammeculotte og ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør
SPONSORERET indhold

Lammeculotte med ovnbagte rødder med karry, spidskommen, æble og smør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup og Line Thit Klein
10. dec. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 lammeculotte
1 spsk karry
1 spsk spidskommen, stødt
2 løg skåret i kvarter
1 stort dansk madæble skåret groft
1 sød kartoffel skåret i grove skiver
½ knoldselleri, skåret i grove stykker
saft af en citron
50 g smør
havsalt.

Sådan gør du

Rids lammeculotten i fedtet og kom halvdelen af krydderierne på – brug gerne dine fingre, så du kan gnubbe alle de dejlige sager godt ind. Læg den i et stort ildfast fad og fordel alle grøntsagerne rundt om culotten. Drys med resten med resten af krydderierne og fordel smørret i små stykker på alle grøntsagerne. Kom citron over og sæt fadet i en varm ovn på 180 grader i ca. 1 time.

Spis en frisk salat til og du har et fantastisk måltid.