Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på lun porresalat med melon, æg og hytteost
Foto: Mikkel Adsbøl Lun porresalat med melon, æg og hytteost

Opskrift på lun porresalat med melon, æg og hytteost

Lun porresalat med melon, æg og hytteost

Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe

plate 2
printer Print

3-4 porrer
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk revet frisk ingefær
½ tsk karry
1 knsp cayennepeber
1 æble
200 g netmelon
10 g mandler eller cashewnødder.
3 æg, kogt smilende
400 g hytteost, 1,5 %.

Energi pr. person:
500 Kcal

Sådan laver du lun porresalat:

Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.

Hak melon og æble i grove tern.

Hak mandler og rist på tør pande

Del æggene i kvarte.

Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.


Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød