
SPONSORERET indhold
Lun porresalat med melon, æg og hytteost
Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe
2
Ingredienser
3-4 porrer
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk revet frisk ingefær
½ tsk karry
1 knsp cayennepeber
1 æble
200 g netmelon
10 g mandler eller cashewnødder.
3 æg, kogt smilende
400 g hytteost, 1,5 %.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:500 Kcal
Sådan laver du lun porresalat:
Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.
Hak melon og æble i grove tern.
Hak mandler og rist på tør pande
Del æggene i kvarte.
Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.
Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød