Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Myslibar opskrift
Foto: Line Thit Klein Flapjacks

Myslibar opskrift

Myslibar Flapjacks med sesam og græskarkerner

36
Print

250 g smør
125 g rørsukker
5 spsk sirup
200 g fine havregryn
200 g grovvalsede havregryn
25 g mel
100 g græskarkerner

Sådan laver du myslibar

1. Smelt smør, sukker og sirup i en gryde. Lad blandingen stå og simre, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt havregrynene, mel og græskarkerner, og pres dejen ned i bunden af en bradepande. Den kan virke lidt tør og „krummet", men den klistrer sammen under bagningen.

2. Bag massen ved 200 grader i ca. 25 min, eller indtil den er gylden i overfladen. Lad den køle lidt ned, før du skærer den ud i barer, som skal køles helt, ned inden de anbringes i en lufttæt beholder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Muslibar, Slankekur, Mellemmåltid, Snacks, Dansk mad og Tilbehør