Nemme pebernødder
SPONSORERET indhold

Nemme pebernødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pebernødder kan man da aldrig få for tidligt. Stil dem frem i en fin kagedåse, så det både smager og behager.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 250 stk. pebernødder

Ingredienser

Nemme pebernødder

250 g hvedemel
110 g smør
1 æg
100 g sukker
75 g mørk farin
½ tsk. hjortetakssalt
2 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt kardemomme
½ tsk. stødt nellike
¼ tsk. stødt peber
1-2 spsk. vand

Sådan laver du nemme pebernødder

1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og miks det sammen. Alternativt kan du smuldre smørret i melet og røre de øvrige ingredienser i. Læg dejen i køleskabet ca. ½ time.


2. Rul dejen til pølser af 1 cm’s tykkelse. Skær dem i ½ cm tykke skiver. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.


3. Bag pebernødderne ca. 6-8 min. ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe, til er lysebrune.

 

SE OGSÅ: Pebernødder a la Lagkagehuset

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

SE OGSÅ: Pebernødder med citron og mandler