sund aftensmad
SPONSORERET indhold

Oksespyd & couscous-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Krydret grillmad med smag af Mellemøsten.

Af: Vibeke Lehn
02. jan. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g mørt oksekød, f.eks. inderlår eller filet
1 spsk honning
1 spsk reven ingefær
1 spsk knust hvidløg
2 spsk soja
salt, peber
2 tsk olie
1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand
limesaft
2 tsk olivenolie
125 g sugarsnaps
1-2 dl finthakket persille
1 bdt snittede forårsløg
1 dl lys rosiner (sultanas)
1 dl ristede, salte mandler
Servering:
Lime og mynte

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i pænt store tern, kom dem i en skål og vend og bland dem godt med alle krydderier og olie. Har du tid, så lad kødet trække, før det sættes på spid.
  2. Fordel kødet på 4 spid, og steg dem i en god stor pande, 3-4 minutter på hver side - afhængig af kødtype. Vend spiddene jævnligt.
  3. Kom couscoussen i en skål, hæld kogende vand over og lad den trække, til væden er opsuget.
  4. Rør og smag couscoussen til med alle de øvrige ingredienser og server salaten til spiddene med lime og mynte.


Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%