SPONSORERET indhold
Oksespyd & couscous-salat
Krydret grillmad med smag af Mellemøsten.
4
Ingredienser
350 g mørt oksekød, f.eks. inderlår eller filet
1 spsk honning
1 spsk reven ingefær
1 spsk knust hvidløg
2 spsk soja
salt, peber
2 tsk olie
1,5 dl fuldkornscouscous
1,5 dl kogende vand
limesaft
2 tsk olivenolie
125 g sugarsnaps
1-2 dl finthakket persille
1 bdt snittede forårsløg
1 dl lys rosiner (sultanas)
1 dl ristede, salte mandler
Servering:
Lime og mynte
Sådan gør du:
- Skær kødet i pænt store tern, kom dem i en skål og vend og bland dem godt med alle krydderier og olie. Har du tid, så lad kødet trække, før det sættes på spid.
- Fordel kødet på 4 spid, og steg dem i en god stor pande, 3-4 minutter på hver side - afhængig af kødtype. Vend spiddene jævnligt.
- Kom couscoussen i en skål, hæld kogende vand over og lad den trække, til væden er opsuget.
- Rør og smag couscoussen til med alle de øvrige ingredienser og server salaten til spiddene med lime og mynte.
Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%