Opskrift på ørredsalat
SPONSORERET indhold

Ørredsalat i sprøde skåle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

8 majstortillas
250 g røget ørredfilet
3 appelsiner
1 grapefrugt
1 lille bdt. grønne asparges
3 stilke bladselleri
2 avocadoer
lidt friseesalat
1 dl syrnet fløde 9%
citronsaft og revet citronskal
salt, peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    544 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sådan gør du

Lun tortillaerne 1 minut i ovnen, så de bliver bløde. Læg dem i hver sin skål, så de får formen, og sæt skålene i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter, til tortillaerne er gyldne og sprøde. Tag dem ud af skålen og køl af.

Bræk ørredfileterne i mindre stykker.

Skær skrællen af appelsinerne og grapefrugten, og skær fileterne fri af hinden.

Snit asparges og bladselleri.

Skær avocadokødet i skiver.

Bland forsigtigt det hele med lidt friseesalat og fordel det i de sprøde kurve. Servér straks med en dressing af syrnet fløde smagt til med citronsaft og-skal samt salt og peber.