Parmaskinke på minifocaccia
SPONSORERET indhold

Parmaskinke på minifocaccia

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: MikkeL AdsbøL
08. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 personer)

Ingredienser

25 g gær
4 dl lunken vand
1 tsk. salt
150 g durumhvedemel
ca. 340 g hvedemel, gerne italiensk til pizzaer
Desuden:
2 spsk. hakket frisk rosmarin
2 spsk. olivenolie
100 g parmaskinke i tynde skiver
1 cantaloupmelon

  1. Udrør gæren i vand. tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen, til den er smidig. stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time, tildækket. Pres dejen ud i en firkant på et stykke bagepapir (ca. 30 x 40 cm).
  2. Lad den efterhæve 15 min. tryk små fordybninger i dejen med fingrene. Pensl med olie, og drys med rosmarin. Bag focacciaen ved 225 gr. i ca. 15-18 min.
  3. Pynt de lune brød med parmaskinke. server med både af melon.