Pulled pork i bolle med coleslaw
SPONSORERET indhold

Pulled pork i bolle med coleslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pulled pork er svinekød, der er langtidstilberedt og derfor meget mørt og let kan plukkes eller trækkes i trævler. Det kan købes færdiglavet, så det blot skal varmes i ovnen.

Af: Chris MacDonald
24. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

120 g pulled pork
3 tsk abrikosmarmelade
1 spsk mørk balsamico
2 tsk ketchup
2 tsk Tabasco
½ tsk chiliflager
1 tsk røget salt
peber
60 g blød grovbolle
25 g sukkerfri syltede agurker

COLESLAW:
150 g blandede grøntsager
50 g yoghurt, 7 %
1 tsk sennep
eddike
salt og peber

Sådan gør du

Trævl kødet med to gafler. Rør en dressing af marmelade, balsamico, ketchup, Tabasco, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kød med dressing. Flæk bollen, og lun den eventuelt. Til coleslaw gøres grøntsagerne i stand, som de nu kræver. Riv dem derpå groft, eller striml dem fint. Rør yoghurt med sennep, og smag til med eddike, salt og peber, og vend grøntsagerne i. Fyld bollen med kød, syltede agurker og coleslaw.

Kalorier 518 kcal
Protein 45 g ~ 35 %
Kulhydrat 65 g ~ 46 %
Fedt 11 g ~ 19 %
Kostfibre 15 g