-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rugbrødsflutes med hasselnødder
Lækkert og mættende tilbehør til frokosten eller aftensmaden.
4 hele flutes
Ingredienser
- 4 dl vand
- 25 g gær
- 2 æg
- 4 spsk macadamianøddeolie
- 100 g rugkerner
- 15 g skummetmælkspulver
- 1 tsk salt
- 50 g bygflager
- 100 g hasselnøddeflager
- 130 g hvid hvedemel
- 220 g rugmel
- 20 g hakkede hasselnødder til topping
Sådan gør du
- 1/ Rør vand og gær sammen i en skål. Tilsæt æg, og pisk dem godt ud i vandet.
- 2/ Kom rugkerner, skummetmælkspulver, salt, bygflager, hasselnøddeflager og melet i, og rør dejen grundigt sammen – evt. med en elpisker eller i en røremaskine.
- 3/ Lad dejen hæve min. 3 timer et lunt sted, men gerne natten over.
- 4/ Form dejen til fire flutes, drys med hakkede hasselnødder, og bag dem i ovnen ved 180 grader
- i ca. 30 minutter.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Friskbagt sommerbrød: Durumbrød