Flutes
SPONSORERET indhold

Rugbrødsflutes med hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækkert og mættende tilbehør til frokosten eller aftensmaden.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
19. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 hele flutes

Ingredienser

4 dl vand
25 g gær
2 æg
4 spsk macadamianøddeolie
100 g rugkerner
15 g skummetmælkspulver
1 tsk salt
50 g bygflager
100 g hasselnøddeflager
130 g hvid hvedemel
220 g rugmel
20 g hakkede hasselnødder til topping

Sådan gør du

1/ Rør vand og gær sammen i en skål. Tilsæt æg, og pisk dem godt ud i vandet.

2/ Kom rugkerner, skummetmælkspulver, salt, bygflager, hasselnøddeflager og melet i, og rør dejen grundigt sammen – evt. med en elpisker eller i en røremaskine.

3/ Lad dejen hæve min. 3 timer et lunt sted, men gerne natten over.

4/ Form dejen til fire flutes, drys med hakkede hasselnødder, og bag dem i ovnen ved 180 grader
i ca. 30 minutter.


SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Friskbagt sommerbrød: Durumbrød

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter