Salat med rødbeder, bønner, figner og pesto
SPONSORERET indhold

Salat med rødbeder, bønner, figner og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Planlæg din sundhed hjemmefra med nemme, sunde måltider to go. Denne herlige salat er både sund og velsmagende, og kan nydes direkte fra glasset.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
09. jun. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer

Ingredienser

  • 1 rå bolsjestribet rødbede
  • 1 courgette
  • 2 friske figner
  • 80 g blandet salat
  • 8 dadeltomater
  • 70 g borlottibønner fra dåse, skyllede og afdryppede
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. basilikumpesto

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    356 Kcal
  • Fedt:
    49 %
  • Protein:
    13 %
  • Kulhydrat:
    38 %

Sådan gør du:

  1. Skyl og tør alle grøntsagerne. Skræl rødbeden, og skær den i papirtynde skiver, eventuelt på mandolinjern.
  2. Skær courgetten i tynde skiver, del fignerne i kvarte, og halvér tomaterne. Fordel salaten i to mellemstore glas med låg.
  3. Læg først rødbedeskiverne op ad glassenes inderside, og fyld derefter bønner, courgetter, figner, tomater og salat i glassene.
  4. Dryp citronsaft over, og til sidst pestoen, der er fortyndet med olivenolie. Skru låg på glasset, og frokosten er klar til at tage med.
  5. På køl kan den holde sig i to dage. Ryst glasset, inden du skal spise, så pestoen fordeler sig. Anret salaten på en tallerken, eller spis den direkte af glasset, hvis du holder frokostpausen udenfor.

Anbefalet til dig