-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sicilianske karbonader
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 250-300 g hakket kalve- og svinekød
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 kvist frisk oregano (eller ¼ tsk tørret)
- 6-8 g sorte oliven
- 2 tsk saltede kapers
- peber
- 50 g durummel
- Tilbehør:
- Stegte auberginer, pasta og tomatsovs
- Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
- Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
- Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
- Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.