Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Snebolde med hvid chokolade og kokos
Foto: Line Thit Klein Snebolde med hvid chokolade og kokos

Snebolde med hvid chokolade og kokos

Snebolde med hvid chokolade og kokos

De knasende hvide snebolde er et sikkert hit i konfektskålen her til jul. Og du kan faktisk sagtens selv trille de lækre konfektkugler. Se her, hvordan du selv laver hjemmelavede marcipan-snebolde:

30 minutter
Print
40 stk. snebolde med marcipan

100 g hvid chokolade
250 g marcipan
150 g blødt smør
150 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
2 dl kokosmel

Sådan laver du marcipan-snebolde

Bræk chokoladen i stykker, og smelt den ved svag varme, enten i mikroovn eller over vandbad. Rør marcipan, smør, havregryn og vaniljesukker sammen med den smeltede chokolade – brug evt. en røremaskine.

Tril dejen til små kugler, og rul dem i kokosmel. Kom sneboldene på køl, inden de skal spises.

SE OGSÅ: 5 gode opskrifter til julebag med ungerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt og Søde sager