
Snebolde med hvid chokolade og kokos
Snebolde med hvid chokolade og kokos
De knasende hvide snebolde er et sikkert hit i konfektskålen her til jul. Og du kan faktisk sagtens selv trille de lækre konfektkugler. Se her, hvordan du selv laver hjemmelavede marcipan-snebolde:
preparation
Total: 30 minutter
plate
40 stk. snebolde med marcipan
Af Mira Arkin
Ingredienser
100 g hvid chokolade
250 g marcipan
150 g blødt smør
150 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
2 dl kokosmel
Sådan laver du marcipan-snebolde
Bræk chokoladen i stykker, og smelt den ved svag varme, enten i mikroovn eller over vandbad. Rør marcipan, smør, havregryn og vaniljesukker sammen med den smeltede chokolade – brug evt. en røremaskine.
Tril dejen til små kugler, og rul dem i kokosmel. Kom sneboldene på køl, inden de skal spises.
Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt
Få vores NYHEDSBREV: