Spinat med rosiner og pinjekerner

Foto: Thomas Hergaard

Spinat med rosiner og pinjekerner - opskrift fra Hjemmet

Spinat med rosiner og pinjekerner

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
3 spsk pinjekerner
25 g smør
1-2 fed hvidløg, finthakket
50-75 g rosiner
1 pakke frossen helbladet spinat, optøet
2 tsk balsamico eller citronsaft
salt og peber

  1. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og hæld dem over i en skål.
  2. Sauter finthakkede hvidløg og rosiner bløde i en gryde med smør – ca. 5 min.
  3. Tilsæt spinat og varm det igennem under omrøring.
  4. Smag til med balsamico eller citronsaft, salt og peber og drys pinjekernerne over.

Server sammen med Indbagt tournedos a la Rossini

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør

610x200_woordy_knap2.jpeg