Spinat med rosiner og pinjekerner
SPONSORERET indhold

Spinat med rosiner og pinjekerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
29. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Stegetid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
3 spsk pinjekerner
25 g smør
1-2 fed hvidløg, finthakket
50-75 g rosiner
1 pakke frossen helbladet spinat, optøet
2 tsk balsamico eller citronsaft
salt og peber

  1. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og hæld dem over i en skål.
  2. Sauter finthakkede hvidløg og rosiner bløde i en gryde med smør – ca. 5 min.
  3. Tilsæt spinat og varm det igennem under omrøring.
  4. Smag til med balsamico eller citronsaft, salt og peber og drys pinjekernerne over.

Server sammen med Indbagt tournedos a la Rossini