Opskrift på kålsalat
SPONSORERET indhold

Sprød kålsalat med blåbær og appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sødme og knas i en skål. Server den til kylling, koteletter eller andet kød.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
01. dec. 2017 | Opskrift | Fit living
Sprød kålsalat til 4 personer

Ingredienser

1 spidskål
2 appelsiner eller 4 clementiner
100 g friske blåbær
2 spsk hasselnødder, grofthakkede

Dressing:
1 spsk olivenolie
2 tsk æblecidereddike
skal fra 1 økologisk citron
salt og peber

Sådan gør du:

1. Rengør og skær spidskål i meget tynde strimler.

2. Skær appelsinbåde eller clementiner i små tern, og bland kål sammen med appelsin, blåbær og nødder.

3. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og vend den rundt i salaten. Smag det hele til.

4. Server salaten med det samme. Laver du salaten i god tid, så vent med at drysse nødderne på indtil servering.

Energi pr. person: 170 kcal, fedt 39%, protein 12%, kulhydrat 49% 

Anbefalet til dig