
Foto: Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian
Opskrift på sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian
Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian
Disse skønne sticks er et godt alternativ til de traditionelle pølser og bacon på brunchbordet.
plate
4 Person(er)
Af Marie Steenberger
Ingredienser
4-8 stk. parmaskinke
150 g gedeost
2 kviste frisk timian
4 små træspyd
Sådan laver du sticks med gedeost og parmaskinke
Skær gedeosten ud i små aflange tern, der nogenlunde svarer til din tommelfinger i størrelsen.
Pluk bladene af timianstilken og drys 5-7 blade over gedeosten. Tryk dem lidt til osten, så de sidder fast.
Rul 1-2 stykker parmaskinke om osten, så hele osten er dækket og før en træpind igennem skinken og osten.
Steg på panden i lidt olie og server varme. Eventuelt med lidt honning.
Se også opskriften på amerikanske boghvedepandekager med banan
Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd, Parmaskinke, Forret, Frokost og Tilbehør
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: