Opskrift på sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian
SPONSORERET indhold

Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse skønne sticks er et godt alternativ til de traditionelle pølser og bacon på brunchbordet.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
17. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4-8 stk. parmaskinke
150 g gedeost
2 kviste frisk timian
4 små træspyd

Sådan laver du sticks med gedeost og parmaskinke

Skær gedeosten ud i små aflange tern, der nogenlunde svarer til din tommelfinger i størrelsen.

Pluk bladene af timianstilken og drys 5-7 blade over gedeosten. Tryk dem lidt til osten, så de sidder fast.

Rul 1-2 stykker parmaskinke om osten, så hele osten er dækket og før en træpind igennem skinken og osten.

Steg på panden i lidt olie og server varme. Eventuelt med lidt honning.


Se også opskriften på amerikanske boghvedepandekager med banan