Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian
Foto: Mikkel Adsbøl Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

Opskrift på sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

Disse skønne sticks er et godt alternativ til de traditionelle pølser og bacon på brunchbordet.

plate 4
printer Print

4-8 stk. parmaskinke
150 g gedeost
2 kviste frisk timian
4 små træspyd

Sådan laver du sticks med gedeost og parmaskinke

Skær gedeosten ud i små aflange tern, der nogenlunde svarer til din tommelfinger i størrelsen.

Pluk bladene af timianstilken og drys 5-7 blade over gedeosten. Tryk dem lidt til osten, så de sidder fast.

Rul 1-2 stykker parmaskinke om osten, så hele osten er dækket og før en træpind igennem skinken og osten.

Steg på panden i lidt olie og server varme. Eventuelt med lidt honning.


Se også opskriften på amerikanske boghvedepandekager med banan

Se, hvad vi ellers skriver om: Sticks, Parmaskinke, Forret, Frokost og Tilbehør