Sund dessert
SPONSORERET indhold

Sund dessert på ingen tid

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bagte nektariner

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
04. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 modne nektariner
50 g mascarpone
125 g skyr
½ tsk ren vaniljepulver
2 spsk flydende honning
1-2 spsk usaltede pistacienødder
125 g friske hindbær

Sådan gør du:

Halvér nektarinerne og fjern stenene. Fordel dem i en bradepande med bagepapir med skæresiden nedad. Bag nektarinerne i ovnen ved 175 grader, gerne varmluft, i ca. 20 minutter. Rør mascarpone godt sammen med skyr, vanilje og honning • smag cremen til. Hak pistacienødderne groft. Anret de afkølede nektariner med creme, hakkede pistacienødder og friske hindbær. 

Energi pr. person: 250 kcal, fedt 32%, protein 13%, kulhydrat 55%

Tip! Du kan også skifte nektarinerne ud med æbler, blommer, ferskner, abrikoser eller pærer.