SPONSORERET indhold
Sund dessert på ingen tid
Bagte nektariner
4
Ingredienser
4 modne nektariner
50 g mascarpone
125 g skyr
½ tsk ren vaniljepulver
2 spsk flydende honning
1-2 spsk usaltede pistacienødder
125 g friske hindbær
Sådan gør du:
Halvér nektarinerne og fjern stenene. Fordel dem i en bradepande med bagepapir med skæresiden nedad. Bag nektarinerne i ovnen ved 175 grader, gerne varmluft, i ca. 20 minutter. Rør mascarpone godt sammen med skyr, vanilje og honning smag cremen til. Hak pistacienødderne groft. Anret de afkølede nektariner med creme, hakkede pistacienødder og friske hindbær.
Energi pr. person: 250 kcal, fedt 32%, protein 13%, kulhydrat 55%
Tip! Du kan også skifte nektarinerne ud med æbler, blommer, ferskner, abrikoser eller pærer.