Opskrift på tandoori chicken

Foto: Andreas Wiking Tandoori chicken

Opskrift på tandoori chicken

Tandoori chicken

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

400 g kyllingebryst
salt, friskkværnet peber
1-2 tsk tandoorikrydderi
1 spsk majsolie.
Chutney af tomat, rødløg og koriander:
500 g store tomater
100 g hakket rødløg
2 tsk majsolie
1 spsk limesaft
1 spsk sød chilisauce
2 spsk hakket koriander.

Raita:
2 dl yoghurt 0,1%
1 knust fed hvidløg
½ udkernet, groftreven agurk
frisk mynte.

Tilbehør:
400 g basmati-ris.
1 pakke naanbrød.

Energi pr. person:
550 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
30 %
Kulhydrat:
51 %

Sådan gør du

Begynd med chutneyen: Udkern og hak tomaterne, rør og smag til med de øvrige ingredienser og lad chutneyen trække.

Tryk kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og tandoorikrydderi, og steg det 3-4 minutter på hver side i olie.

Raita: Rør og smag yoghurten til med hvidløg. Knug den revne agurk fri for væde i et rent klæde, rør den i yoghurten og smag til med frisk mynte, salt og peber.

Servér kødet i tykke skiver med de fire slags tilbehør.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dressing, Kylling, Indisk mad og Hovedret

610x200_woordy_dmjpg.jpg