Opskrift på tandoori chicken
SPONSORERET indhold

Tandoori chicken

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g kyllingebryst
salt, friskkværnet peber
1-2 tsk tandoorikrydderi
1 spsk majsolie.
Chutney af tomat, rødløg og koriander:
500 g store tomater
100 g hakket rødløg
2 tsk majsolie
1 spsk limesaft
1 spsk sød chilisauce
2 spsk hakket koriander.

Raita:
2 dl yoghurt 0,1%
1 knust fed hvidløg
½ udkernet, groftreven agurk
frisk mynte.

Tilbehør:
400 g basmati-ris.
1 pakke naanbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Begynd med chutneyen: Udkern og hak tomaterne, rør og smag til med de øvrige ingredienser og lad chutneyen trække.

Tryk kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og tandoorikrydderi, og steg det 3-4 minutter på hver side i olie.

Raita: Rør og smag yoghurten til med hvidløg. Knug den revne agurk fri for væde i et rent klæde, rør den i yoghurten og smag til med frisk mynte, salt og peber.

Servér kødet i tykke skiver med de fire slags tilbehør.