
Tandoori chicken
Ingredienser
400 g kyllingebryst
salt, friskkværnet peber
1-2 tsk tandoorikrydderi
1 spsk majsolie.
Chutney af tomat, rødløg og koriander:
500 g store tomater
100 g hakket rødløg
2 tsk majsolie
1 spsk limesaft
1 spsk sød chilisauce
2 spsk hakket koriander.
Raita:
2 dl yoghurt 0,1%
1 knust fed hvidløg
½ udkernet, groftreven agurk
frisk mynte.
Tilbehør:
400 g basmati-ris.
1 pakke naanbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:550 Kcal
-
Fedt:19 %
-
Protein:30 %
-
Kulhydrat:51 %
Sådan gør du
Begynd med chutneyen: Udkern og hak tomaterne, rør og smag til med de øvrige ingredienser og lad chutneyen trække.
Tryk kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og tandoorikrydderi, og steg det 3-4 minutter på hver side i olie.
Raita: Rør og smag yoghurten til med hvidløg. Knug den revne agurk fri for væde i et rent klæde, rør den i yoghurten og smag til med frisk mynte, salt og peber.
Servér kødet i tykke skiver med de fire slags tilbehør.