Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt

Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt - opskrift fra Hendes Verden

Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt

Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12 stk
Ingredienser

150 g små tern af skrællet gulerod
2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
150 g fine, optøede grønærter
ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
ca. 1½ dl fløde
sovsejævner eller maizena til jævning
salt, peber
Pynt:
kryddergrønt (f.eks. mynte)

  1. Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
  2. Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter og Forret