-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt
Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.
12 stk
Ingredienser
- 150 g små tern af skrællet gulerod
- 2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
- 150 g fine, optøede grønærter
- ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
- ca. 1½ dl fløde
- sovsejævner eller maizena til jævning
- salt, peber
- Pynt:
- kryddergrønt (f.eks. mynte)
- Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.