![Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt](/media/3679458fc979494facd8046ac843a5c4/1ed57bf545764fec8c2227a5e9f183a9.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt
Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.
12 stk
Ingredienser
150 g små tern af skrællet gulerod
2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
150 g fine, optøede grønærter
ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
ca. 1½ dl fløde
sovsejævner eller maizena til jævning
salt, peber
Pynt:
kryddergrønt (f.eks. mynte)
- Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.