Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt
SPONSORERET indhold

Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.

19. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk

Ingredienser

150 g små tern af skrællet gulerod
2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
150 g fine, optøede grønærter
ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
ca. 1½ dl fløde
sovsejævner eller maizena til jævning
salt, peber
Pynt:
kryddergrønt (f.eks. mynte)

  1. Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
  2. Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.