Tarteletter med rosmarin, kylling og bacon

Foto: Mikkel Adsbøl

Tarteletter med rosmarin, kylling og bacon - opskrift fra Hendes Verden

Tarteletter med rosmarin, kylling og bacon

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (6 pers.)
Ingredienser

Fyld:
1 kylling, ca. 1200 g
Desuden:
1 lille løg
25 g smør
200 g champignon
2½ spsk. hvedemel
4 dl kyllingesuppe
2 dl piskefløde
1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
2 tsk. sukker
12 spsk. finthakket frisk rosmarin el. persille
salt, peber
125 g bacon i skiver
6 tarteletter
Pynt:
lidt svitsede svampe og evt. rosmarinkviste og tomatbåde

  1. Kog og pil kyllingen, som beskrevet under Tarteletter med kylling i asparges. Skær kødet i mindre tern.
  2. Hak løget, og svits det kort i smør i en gryde. Kom rensede, kvarte champignoner i. Svits dem 3-4 min. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende suppe lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Tilsæt æbleeddike, sukker og rosmarin. Kog stuvningen ca. 5 min. under omrøring. Kom kyllingekødet i. Kog kort igennem under omrøring, og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server dem straks pyntet med bacon samt evt. rosmarinkviste og tomatbåde.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg