Opskrift på tykke grønne asparges med rygeost og rejer
Foto: Line Thit Klein Tykke grønne asparges med rygeost og rejer

Opskrift på tykke grønne asparges med rygeost og rejer

Tykke grønne asparges med rygeost og rejer

Asparges er rigtig gode i forretter. Gerne i selskab med laks eller rejer!

printer Print
plate 4

800 g tykke grønne asparges

4 citronskiver

salt og friskkværnet peber

250 g rygeost

500 g grønlandske skalrejer, optøede
dild.

Sådan laver du asparges med rygeost

Skær de yderste 2 cm af aspargesenderne og skræl. Kog de grønne asparges i 4-5 min. (kortere tid hvis du kun kan få fat i tynde asparges) i vand med salt og citronskiver.


Servér aspargesene lune med klatter af rygeost, pillede rejer, godt med dild og friskkværnet peber. Lad evt. gæsterne pille rejer selv.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Rejer, Rygeost, Nem forret, Skaldyr, Dansk mad, Forret, Frokost og Tilbehør