Opskrift på venøpakker med italiensk kartoffelsalat
Foto: Andreas Wiking Venøpakker med italiensk kartoffelsalat

Opskrift på venøpakker med italiensk kartoffelsalat

Venøpakker med italiensk kartoffelsalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 35 minutter
plate 4 Person(er)

600 g små nye kartofler
1 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt, peber
25 g kapers
1-2 hakkede rødløg
50 g små sorte oliven.
75 g brie 11%
500 g venøsteaks
300 g grillet peberfrugt
1 bdt basilikum
200 g groft brød.

Energi pr. person:
502 Kcal
Fedt:
21 %
Protein:
33 %
Kulhydrat:
46 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
Vend de kolde kartofler i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Bland med kapers, rødløg og oliven, og lad det trække mindst 15 min.
Del osten i mindre stykker, samme antal som kødstykker.
Læg et stykke ost, en strimmel peberfrugt samt et par basilikumblade på hvert kødstykke, rul og luk kødstykkerne med en kødnål. Steg rullerne 4-5 min. på hver side ved middel varme.
Skær resten af peberfrugten i strimler og pluk resten af basilikummen i mindre stykker og kom det i kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten til kødet sammen med brød.



star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP

Peberfrugterne kan du købe på glas klar til brug – eller du kan grille dem selv.


Se, hvad vi ellers skriver om: Steak, Kartoffelsalat, Oksekød, Dansk mad og Hovedret