Venøpakker med italiensk kartoffelsalat
Ingredienser
600 g små nye kartofler
1 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt, peber
25 g kapers
1-2 hakkede rødløg
50 g små sorte oliven.
75 g brie 11%
500 g venøsteaks
300 g grillet peberfrugt
1 bdt basilikum
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:502 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:33 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
Vend de kolde kartofler i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Bland med kapers, rødløg og oliven, og lad det trække mindst 15 min.
Del osten i mindre stykker, samme antal som kødstykker.
Læg et stykke ost, en strimmel peberfrugt samt et par basilikumblade på hvert kødstykke, rul og luk kødstykkerne med en kødnål. Steg rullerne 4-5 min. på hver side ved middel varme.
Skær resten af peberfrugten i strimler og pluk resten af basilikummen i mindre stykker og kom det i kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten til kødet sammen med brød.
TIP
Peberfrugterne kan du købe på glas klar til brug – eller du kan grille dem selv.