Opskrift på venøpakker med italiensk kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Venøpakker med italiensk kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
26. maj. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

600 g små nye kartofler
1 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt, peber
25 g kapers
1-2 hakkede rødløg
50 g små sorte oliven.
75 g brie 11%
500 g venøsteaks
300 g grillet peberfrugt
1 bdt basilikum
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    502 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
Vend de kolde kartofler i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Bland med kapers, rødløg og oliven, og lad det trække mindst 15 min.
Del osten i mindre stykker, samme antal som kødstykker.
Læg et stykke ost, en strimmel peberfrugt samt et par basilikumblade på hvert kødstykke, rul og luk kødstykkerne med en kødnål. Steg rullerne 4-5 min. på hver side ved middel varme.
Skær resten af peberfrugten i strimler og pluk resten af basilikummen i mindre stykker og kom det i kartoffelsalaten. Servér kartoffelsalaten til kødet sammen med brød.