-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Påskeboller med bacon og æg
(20 stk.)
Ingredienser
- Tidsforbug: 2 ¾ time
- heraf arbejdstid: 45 min.
- 150 g bacon i tern
- 200 g knækkede hvedekerner
- 5 dl vand
- 25 g gær
- 2 spsk olie
- 1½ tsk. salt
- ca. 400 g hvedemel
- 20 gule papirmuffinsforme (www. kagebutikken.dk)
- 1 sammenpisket æg til pensling
- evt. jomfru i det grønne til drys eller sesamfrø
- Skær æggene i tern. Steg baconternene på en pande, til de er sprøde og gyldne. Afdryp dem på køkkenrulle.
- Kog hvedekernerne op i vandet et par min. under omrøring. Afkøl det, til det er lunkent. Udrør gæren heri. Kom æg, bacon, olie, salt og hvedemel i, og ælt hurtigt dejen sammen. Lad den stå tildækket et lunt sted til hævning ca. 1 time.
- Form 15 boller, og læg dem i smurte gule muffinsforme. Lad bollerne efterhæve 15 min. Pensl med æg, og drys med jomfru i det grønne. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.